Pikatec

Nanokosmetika Pikatec je nejmodernější ochrana laku, kol a skel Vašeho vozu. Nanočástice ochrání povrch vozu neviditelným štítem, chrání ho před škrábanci a hloubkovým znečištěním.
Ochrana vozu přichází ve dvou řadách DIAMOND a CERAMIC

 
ŘADA DIAMOND
Série PIKATEC DIAMOND je speciálně vyvinuta a vyrobena z nosné emulze a nanočástic o velikosti do 30 nm (nm – nanometr – je miliardtina metru), které jsou pomocí ideálního rozpouštědla trvale rozptýleny v kapalném prostředí kosmetické emulze nové generace. Tyto pevné částice obsahují oxid křemíku, oxid titanu a oxid zirkonu. Společně zvyšují odpudivost kapalin i odolnost proti mechanickému opotřebení či poškození povrchu. Ostatní unikátní složky autokosmetiky PIKATEC DIAMOND působí jako ochranný štít vůči dalším nečistotám, chemikáliím a solím. Navíc poskytuje ošetřenému povrchu dokonalý UV filtr, a tak zabraňuje stárnutí laku. Politura odolává teplotám přes 700°C. Toto je definice nové autokosmetiky PIKATEC DIAMOND.

ŘADA CERAMIC
Nová revoluční řada nanokosmetiky PIKATEC CERAMIC vychází z nejvyšší řady DIAMOND, byla však optimalizována, aby byla cenově dostupná pro široké vrstvy. Poskytuje vysokou UV ochranu laku, disponuje několikanásobně lepší tvrdostí a otěruvzdorností, než předchozí kosmetická řada. Má vyšší voděodolnost, uzavírá póry v laku, a to na dobu jednoho roku. Má kratší dobu tvrdnutí a vysokou odolnost vůči průmyslovým saponátům. Má extrémní tepelnou odolnost - okolo 550°C.


Ochrana interiéru

Po uvedení na trh řady HOME, přicházíme i s prostředky pro ochranu interiéru Vašeho vozu. Prostředky pro interiér vozu jsou speciálně vyvinuty pro používaní v interiérech aut. Jejich složení se liší od produktů pro domácnost, z hlediska požadovaných vlastností. Ochranné politury pro interiér Vašeho vozu byly navrženy s ohledem na vysokou zátěž, jsou zaměřeny především na větší tvrdost, otěruvzdornost a hydrofobitu (důležitou především u sedadel).

Po dobu čištění nebo opravy Vám rádi zapůjčíme osobní, nebo užitkový vůz.
Zákazníky z Příbrami a blízkého okolí rádi odvezeme domů, nebo si pro vůz přijedeme a potom jej zase vrátíme.

Demo

Kde nás najdete?

JARYS s.r.o.
Ke kocábě 122
Příbram 9, 261 01
Email: jaryssro@email.cz

+420 735 529 529